Je wilt gezond afvallen naar een gewicht dat past bij je lichaamsbouw en lengte. Zonder crashdieet of gejojo, wel: puur, suikervrij en gezond eten. Nou ja, helemáál suikervrij is niet voor iedereen weggelegd. Als je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt, werk ik met de 80/20-regel waarbij je dat ene stukje taart op dat feestje wél mag eten.

Voor afvallen met suikervrije voeding heb ik een programma ontwikkeld. Wetenschappelijk onderbouwd en gericht op gezonde, persoonlijke uitgangspunten. Er moet voldoende rust en ontspanning zijn om de knop naar een nieuwe levensstijl om te zetten. Naast verantwoord eten zijn sport en de juiste mindset óók belangrijk.

Deze cursus is speciaal gericht op vrouwen (18+) die drie kilo of meer willen afvallen. Daarnaast is het belangrijk dat je zelf een maaltijd kan bereiden, zelf boodschappen kan doen, in de omgeving van Heesch woont en niet onder medisch toezicht staat. Pas je hier helemaal binnen? Yes! Dan is deze cursus perfect voor jou.

Suikervrij afvallen? Kies dan voor:

 • Géén honger door een hogere vetverbranding.

 • Meer energie en een (nog) beter humeur.

 • Puur, suikervrij en toekomstbestendig voedingspatroon.

 • Een stabiele bloedsuikerspiegel.

 • Gezond afvallen met blijvend resultaat.

Yes! Ik kies voor een gezond gewicht

Gezond afvallen: stap voor stap

Je komt in balans met je lichaam door gewicht te verliezen op een pure, suikervrije en gezonde manier. Binnen no-time bruis je van de energie. Gecontroleerd afvallen, pakken we stap voor stap aan.

1

Telefonisch kennismakingsgesprek

Ik ben benieuwd naar je verhaal, je motivatie om af te vallen en naar je persoonlijke situatie. Bij het eerste weegmoment ontvang je een plan van aanpak.

2

Plan van aanpak

In het plan van aanpak bespreken we richtlijnen en leefregels, waarmee je gaat afvallen. In het plan vind je ook een handige suikervrije voedingswijzer, heerlijke recepten en een lijst met suikervrije producten die je mag gebruiken.

3

Persoonlijke begeleiding

Heb je behoefte aan wat motivatie? Twijfel je over een bepaald product? Tijdens het afvallen begeleid ik je via de gezamenlijke whatsapp-groep. Daarnaast zie ik je tijdens het wekelijkse weegmoment op dinsdag van 18.45 tot 19.45 uur óf op vrijdag van 9.30 tot 10.30 uur. Heel gezellig, want je spreekt ook andere cursisten uit Heesch die bezig zijn met afvallen.

Voordelen Afvallen

Stap voor stap gezond afvallen door:

 • Heerlijke recepten.

 • Een handige voedingswijzer met eettips.

 • Wekelijkse gewichtscontrole met motivatie-boost.

 • Persoonlijke en deskundige begeleiding.

Joehoe! Streefgewicht bereikt. En dan?

Tijdens het gecontroleerd afvallen, begeleid ik je totdat jij je streefgewicht hebt bereikt. In die periode heb je veel geleerd over puur, suikervrij en gezond eten. Je sport én je hebt de juiste mindset, anders had jij je doel niet bereikt. Voor wie wil is er de 80/20-regel, waarbij je 80 procent suikervrij eet en nog 20 procent suikermarge hebt.

Er zijn nog 4 controleweken, waarin ik je persoonlijk blijf begeleiden om ervoor te zorgen dat de knop definitief om blijft. In deze weken ga je weer extra producten toevoegen aan je voedingspatroon. Ben je die 4 weken goed doorgekomen (lees: heb je nog steeds je streefgewicht) dan mag je elke maand, zoals gewend, bij MFC de Koppellinck gratis komen wegen. Natuurlijk op steenworp afstand van Heesch. Hiermee heb je echt een goede basis om een leven lang te genieten van je nieuwe levensstijl.

Nadat jij je streefgewicht hebt behaald:

 • Straal je van binnen en buiten, je bent zelfverzekerd.

 • Weet je veel over puur, suikervrij en gezond eten.

 • Heb je een goede basis voor een gezonde levensstijl.

 • Zitten je kleren veel beter.

 • Zijn lichte gezondheidsklachten afgenomen.

Wat kost gezond afvallen?

Je betaalt eenmalig 18 euro voor je inschrijving, de suikervrije voedingswijzer, menukaart, productenlijst en recepten. Daarna betaal je 8 euro per week voor de cursus.

Yes! Ik kies voor betaalbaar afvallen