Helaas is het op dit moment niet mogelijk om je in te schrijven voor het Puur Afvallen programma. Ik raad je aan om de website in de gaten te houden.

Je wilt afvallen naar een gewicht dat past bij je lengte en lichaamsbouw. Geen gejojo of crashdieet, wel: puur, suikervrij en gezond eten. Nou ja, helemáál suikervrij is niet voor iedereen weggelegd. Als je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt, werk ik met de 80/20-regel waarbij je dat ene stukje taart op een verjaardag wél mag eten. Naast verantwoord eten zijn sport en de juiste mindset belangrijk: er moet voldoende rust en ontspanning zijn om de knop naar een nieuwe levensstijl om te zetten.

Deze cursus is speciaal gericht op vrouwen (18+) die drie kilo of meer willen afvallen. Daarnaast is het belangrijk dat je niet onder medische behandeling bent, zelf een maaltijd kan bereiden, zelf boodschappen kan doen en in de omgeving van Geffen woont. Pas je hier helemaal binnen? Yes! Dan is deze cursus perfect voor jou.

Suikervrij afvallen? Kies dan voor:

 • Gezond afvallen met blijvend resultaat.

 • Puur, suikervrij en toekomstbestendig voedingspatroon.

 • Géén honger door een hogere vetverbranding.

 • Meer energie en een (nog) beter humeur.

 • Een stabiele bloedsuikerspiegel.

Yes! Ik kies voor een gezond gewicht

Stap voor stap gezond afvallen

Door gewicht te verliezen op een pure, suikervrije en gezonde manier kom je in balans met je lichaam en bruis je binnen no-time van de energie. Gecontroleerd afvallen, pakken we stap voor stap aan.

1

Kennismakingsgesprek

Ik ben benieuwd naar je verhaal, je motivatie om af te vallen en naar je persoonlijke situatie. Bij het eerste weegmoment ontvang je een plan van aanpak.

2

Plan van aanpak

In het plan van aanpak bespreken we richtlijnen en leefregels, waarmee je gezond gaat afvallen. In het plan vind je ook een handige suikervrije voedingswijzer, heerlijke recepten, overzichtelijke menukaart en een lijst met suikervrije producten die je mag gebruiken.

3

Persoonlijke begeleiding

Twijfel je over een bepaald product? Heb je behoefte aan wat motivatie? Tijdens het afvallen, begeleid ik je via de gezamenlijke whatsapp-groep. Daarnaast zie ik je tijdens het wekelijkse weegmoment op dinsdag van 18.45 tot 19.45 uur óf op vrijdag van 9.30 tot 10.30 uur. Heel gezellig, want je spreekt ook andere cursisten uit de omgeving van Geffen die bezig zijn met afvallen.

Voordelen Afvallen

Stap voor stap gezond afvallen door:

 • Persoonlijke en deskundige begeleiding.

 • Een handige voedingswijzer met eettips.

 • Heerlijke recepten.

 • Wekelijkse gewichtscontrole met motivatie-boost.

Joehoe! Streefgewicht bereikt. En dan?

Ik begeleid je tijdens het gecontroleerd afvallen totdat jij je streefgewicht hebt bereikt. In die periode heb je veel geleerd over puur, suikervrij en gezond eten. Je sport én je hebt de juiste mindset, anders had jij je doel niet bereikt. Voor wie wil is er de 80/20-regel, waarbij je 80 procent suikervrij eet en nog 20 procent suikermarge hebt.

Om ervoor te zorgen dat de knop definitief om blijft, zijn er nog 4 controleweken waarin ik je persoonlijk blijf begeleiden. In deze weken ga je weer extra producten toevoegen aan je voedingspatroon. Ben je die 4 weken goed doorgekomen (lees: heb je nog steeds je streefgewicht) dan mag je elke maand, zoals gewend, bij MFC de Koppellinck in Geffen gratis komen wegen. Hiermee heb je echt een goede basis om een leven lang te genieten van je nieuwe, gezonde levensstijl.

Nadat jij je streefgewicht hebt behaald:

 • Zitten je kleren veel beter.

 • Weet je veel over puur, suikervrij en gezond eten.

 • Straal je van binnen en buiten, je bent zelfverzekerd.

 • Zijn lichte gezondheidsklachten afgenomen.

 • Heb je een goede basis voor een gezonde levensstijl.

Wat kost gezond afvallen?

Je betaalt eenmalig 18 euro voor je inschrijving, de suikervrije voedingswijzer, menukaart, productenlijst en recepten. Daarna betaal je 8 euro per week voor de cursus.

Yes! Ik kies voor betaalbaar afvallen