Helaas is het op dit moment niet mogelijk om je in te schrijven voor het Puur Coaching programma. Ik raad je aan om de website in de gaten te houden.

Je hebt het al zó vaak voorgenomen: op maandag, na de vakantie, in januari… Dan ga ik écht beginnen: meer bewegen, gezonder eten, minder zoet, meer (…) en vul maar in. Soms begin je enthousiast, maar verzand je na een aantal dagen of weken weer in je oude levensstijl. En soms begin je er maar helemaal niet aan.

Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige. Het valt niet mee om de levensstijl, die je al tientallen jaren hebt, om te buigen naar een levensstijl met puur, suikervrij en gezond eten. Als voedingscoach help ik je met een 30 dagen één-op-één coaching-programma, dat wetenschappelijk is onderbouwd. Het is net dat extra zetje, waarmee je niet alleen de goede richting in gaat, maar ook blijft. Daarbij is een juiste mindset belangrijk: er moet voldoende rust en ontspanning in je leven zijn om hier serieus mee aan de slag te gaan.

Suikervrij voedingscoach? Kies dan voor:

 • 30 dagen één-op-één coaching in Geffen.

 • Extra vetverbranding en een stabiele bloedsuikerspiegel.

 • Hét voedingsadvies op maat, inclusief plan van aanpak.

 • Bruisen van de energie en je lichaamsbalans herstelt.

 • Een nieuwe, gezonde levensstijl voor de rest van je leven.

Yes! Ik kies voor één-op-één coaching

Start vandaag

Wacht niet tot maandag, volgende week of tot het nieuwe jaar. Start vandaag. Nú ben je ermee bezig, nú is het moment om er echt voor te gaan. Geen twijfel, dit doen we samen. Stap voor stap. We starten samen, met je pure, suikervrije en gezonde levensstijl.

1

Kennismakingsgesprek

We beginnen met een afspraak in mijn praktijk in Geffen. Ik ben benieuwd naar je verhaal, je motivatie om deze stap te zetten en wat je hiermee wil bereiken. Dit moment grijp ik ook aan om een beeld te krijgen van je gezondheid door een aantal vragen te stellen en metingen te doen.

2

Plan van aanpak

Van coaching voor suikervrij eten, tot coaching voor afvallen en gezond eten: in het praktische plan van aanpak maak je kennis met leefregels, waarmee je richting geeft aan je nieuwe levensstijl.

3

Persoonlijk voedingsadvies

Wat kun je het beste wel eten en wat kun je beter laten staan? En misschien nog wel belangrijker: wat moet er in je hoofd gebeuren om de nieuwe leefregels te volgen? Tijdens deze tweede afspraak krijg je persoonlijk voedingsadvies, geef ik je nieuwe inzichten en ontvang je nog meer lekkere en verrassende recepten.

4

30 dagen persoonlijke begeleiding

30 dagen lang sta ik tot je beschikking. Ik ben je mental coach, voedingscoach, suikervrij-coach, gezond eten-coach en afval-coach in één. Via whatsapp beantwoord ik je vragen, geef ik tips en motiveer ik je. Ook hebben we nog een derde en laatste afspraak waarin we de voortgang bespreken en hoe het verder gaat na deze 30 dagen.

Voordelen Coaching

30 dagen lang een voedingscoach:

 • Persoonlijk gesprek en een gezondheidsscreening.

 • Praktisch plan van aanpak met richtlijnen en leefregels.

 • 3 contactmomenten met een voedingsadvies op maat.

 • Deskundig advies en die tot je beschikking staat.

De 30 dagen zijn voorbij. En dan?

Je hebt dan eindelijk die stap gemaakt naar een levensstijl met pure, suikervrije en gezonde voeding die je jezelf al zo lang had beloofd (gefeliciteerd!). Je bulkt van de heerlijke én gezonde recepten. Je voelt je energiek en helder, je sport en het allerbelangrijkste: je lichaam is helemaal in balans. En na al die één-op-één coaching heb je veel kennis opgedaan over voeding en beweging. Kortom: je hebt alles in huis om hier een leven lang van te genieten. Voor wie wil, is er de 80/20-regel, waarbij je 80 procent suikervrij eet en nog 20 procent suikermarge hebt.

Na 30 dagen één-op-één coaching:

 • Bulk je van de heerlijke en gezonde recepten.

 • Is eindelijk de stap gemaakt naar een gezonde levensstijl.

 • Ben je energiek en helder.

 • Ervaar je een lichaam dat helemaal in balans is.

 • Heb je de kennis en motivatie om hier een leven lang van te genieten.

Wat kost een persoonlijke voedingscoach?

Voor 30 dagen begeleiding, het plan van aanpak, de gesprekken, alle lekkere recepten, suikervrije productenlijst, menukaart en het persoonlijk en deskundig voedingsadvies betaal je eenmalig 248 euro.

Yes! Ik kies voor een betaalbare voedingscoach