Petri van Dinther

Door de komst van mijn kinderen is de interesse in gezondheid en pure voeding sterker geworden. Kinderen staan aan het begin van hun leven, dus aan het begin van een gezonde basis! Dat opgroeiende kinderen gevoelig zijn voor overgewicht is duidelijk, maar dat ongezonde voeding allergieën en gedragsproblemen kan veroorzaken is niet bij iedereen bekend. Laat dat laatste nu net de reden zijn dat ik mijn kennis ben gaan verbreden. Uiteraard dit naast mijn eigen suikerverslaving en de diverse ‘crash’ diëten die ik heb gevolgd en nu tot het verleden behoren.

Ik ging mij steeds meer inlezen in suikervrije, pure biologische voeding en het effect op het lichaam. Het stoppen met suikers en snelle koolhydraten heeft mij vele gezondheidsvoordelen opgeleverd, geeft mij meer energie en ik ben gecontroleerd aan het afvallen naar een gezond gewicht. Je komt in balans met je lichaam! Zo ben ik op het idee van Puur Petri gekomen.

De juiste combinatie van opleidingen

Om mijn positieve ervaringen meer kracht bij te zetten ben ik de opleiding tot Certified Sugarchallenge Coach gaan volgen, deze heb ik succesvol afgerond. Om mijn pure suikervrije assortiment compleet te maken heb ik vervolgens een training gevolgd tot Juvo 4C Coach maaltijdvervangers. Maar voor mijn gevoel was het totaalconcept nog niet compleet. Ik was op zoek naar iets wat het lichaam (en in het bijzonder de darmen) echt een flinke schoonmaakbeurt zou geven, daarmee ben ik gestuit op Innerwave detoxen, ook deze opleiding heb ik met succes afgerond.

Als Puur Petri breng ik mijn kennis graag over naar mijn cliënten, door deze intensief te begeleiden naar een gezonde levensstijl met een persoonlijk voedingsadvies en begeleiding bij maaltijdvervanging, detox en een algeheel pure suikervrije levensstijl.

Meer weten of een afspraak inplannen?

Neem contact op en wij bekijken of jou wensen en doelen behaald kunnen worden door een gezonde pure levensstijl voor jou!

Contact