Gratis maaltijdplanner

Puur Petri is zich ervan bewust dat je vertrouwen stelt in deze website. Puur Petri ziet het dan ook als verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat Puur Petri weten welke gegevens worden verzameld als je de website gebruikt, waarom deze gegevens worden verzameld en hoe hiermee jouw gebruikservaring verbetert.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Puur Petri. Je dient je ervan bewust te zijn dat Puur Petri niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

Puur Petri respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Verzamelde gegevens

Wanneer jij je aanmeldt voor één van de diensten van Puur Petri word je gevraagd om persoonsgegevens te verstrekken, zoals naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde server van Puur Petri. Persoonlijke gegevens worden niet langer dan strikt noodzakelijk opgeslagen.

Wanneer je een bericht naar Puur Petri verzendt, is het mogelijk dat dit tijdelijk bewaard wordt. Dit maakt het mogelijk vragen te verwerken en verzoeken te beantwoorden. Puur Petri bewaart de persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld.

AVG

In 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) rechtstreeks van toepassing in alle lidstaten van de Europese Unie. De AVG is de opvolger van de Wet bescherming persoonsgegevens in Nederland.

Het doel van de AVG is om 2 belangen te waarborgen: de bescherming van jou in persoon in verband met de verwerking van jouw gegevens en het vrije verkeer van persoonsgegevens binnen de Europese Unie te waarborgen.

Door deze nieuwe wet is het belangrijk dat je weet wat er wordt vastgelegd. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het AVG-beleid te accepteren. Bij het invullen van het contactformulier of het inschrijfformulier geef je aan het privacybeleid te accepteren, met de richtlijnen volgens de AVG.

Doeleinden

Puur Petri verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij Puur Petri van tevoren je toestemming heeft gekregen. De informatie wordt niet met derden gedeeld.

Veranderingen

Dit privacybeleid is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in dit privacybeleid. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen.

Persoonsgegevens

Puur Petri biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan Puur Petri is verstrekt. Bezoekers hebben het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken. Als je jouw gegevens aan wil passen of jezelf uit de bestanden van Puur Petri wil laten halen, kun je contact met Puur Petri opnemen (zie onderstaande contactgegevens).

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. De door de cookie-gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar de beveiligde server van Puur Petri. De cookies worden uitsluitend gebruikt om de website te verbeteren.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is mogelijk dat sommige functies en services, op deze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Vragen

Puur Petri controleert regelmatig of ze aan dit privacybeleid voldoet. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact opnemen met mij via telefoon of e-mail:
06-10731162
info@puur-petri.nl