Puur Original

€ 97,00 eenmalig
 • Plan afbouwen en ontgiften van suikers.
 • Iedere dag suikervrije mailondersteuning.
 • Suikervrije dagmenu's en suikerspiekpas.
 • Persoonlijke en digitale begeleiding.
Ja, ik ga de suiker-uitdaging aan

Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek

Succesvol suikervrij slank!

Je weet pas wat suiker echt met je doet als je het 30 dagen laat staan. Dat is dan ook het doel van Puur Original: jou helpen om af te kicken van de suikers en snelle koolhydraten en je te laten ervaren hoe goed je je ook kunt voelen!

Je hoeft het niet alleen te doen: ik loop gezellig met je mee. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen is Puur Original ontwikkeld. Hierin ontvang je alle begeleiding die je nodig hebt, tijdens de voorbereiding en tijdens de suikervrije fase.

Spreken onderstaande punten jou ook aan?

 • Ik wil extra vetreserves gaan verbranden.
 • Ik wil graag tot vier keer meer energie krijgen.
 • Ik wil in balans zijn met mijn lichaam.
 • Ik wil vrijwel geen honger meer hebben.
 • Ik wil helderder worden in mijn hoofd.

Zet de eerste stap en start vandaag!

Naast het feit dat ik je help om af te kicken van de suikers en snelle koolhydraten, leer ik je ook hoe je met een suikervrije leefstijl jouw lichaam kunt helpen om weer over te schakelen naar haar natuurlijke, slankmakende vetverbranding.

Je krijgt van mij tips en handvatten aangereikt om succesvol jouw gezondheid en ideale gewicht te bereiken!

1

Kennismakingsbijeenkomst

De kennismakingsbijeenkomst duurt ongeveer 60 minuten. Daarin wordt in groepsverband het programma Puur Original nader toegelicht, met daarbij de verwachtingen van de komende weken. Als groep gaan we elkaar motiveren en inspireren! Aansluitend bespreken we het plan van aanpak.

2

Plan van aanpak

Bij het plan van aanpak bespreken we de belangrijke richtlijnen en leefregels gericht op jouw gezondheid. We starten direct met het afbouwen en ontgiften van suikers. Je gaat naar huis met suikervrije dagmenu’s en een suikerspiekpas. Er worden nog twee voortgangsbijeenkomsten ingepand.

3

Suikervrije leefstijl

Je ontvangt 40 dagen lang iedere dag een nieuwsbrief in je mailbox. Je ontvangt veel informatie, nieuwe inzichten en diverse weekmenu’s met een boodschappenlijst. In de speciale Facebookgroep helpen we elkaar en kun je terecht met je vragen, ervaringen en successen.

4

Voortgangsbijeenkomsten

Bij heb volgen van het programma, begeleid ik je dagelijks via whatsapp of email. Daarnaast plannen we twee voortgangsbijeenkomsten in van ongeveer 60 minuten. We bespreken o.a. de punten waar jij tegenaan loopt. Uiteraard krijg je nog extra tips om deze uitdaging succesvol te houden.

Eindelijk blijvend jouw gewenste resultaat

In 30 dagen ga ik je de basis aanleren voor een levenswijze die je je hele leven kan volhouden. Puur Petri werkt met het beproefde Sugarchallenge concept waardoor je kwaliteitsadvies zult krijgen op het gebied van jouw voeding en gezondheid. Op deze manier help ik jou om jouw gewenste resultaat blijvend te bereiken.

Je krijgt van mij tips en handvatten aangereikt om succesvol jouw herwonnen gezondheid en ideale gewicht te behouden. Alles zonder dieet, maar met een nieuwe leefstijl waarin je gewoon lekker kunt blijven eten.

Nog enkele voordelen op een rij:

 • Suikervrij coach met deskundige begeleiding.
 • Suikervrij zorgt voor een gezondheidsverbetering.
 • Suikervrij eten bevordert de vetverbranding.
 • Suikervrij levensstijl is makkelijk vol te houden.
 • Suikervrij ondersteuning voor 30 dagen.

Ga jij deze 30 dagen suikervrije-uitdaging aan?

Meld je direct aan voor een vrijblijvend intakegesprek!

Ja, ik wil meer informatie