Afgelopen januari is Elle, samen met haar vriendin, gestart bij Puur Petri. Deze twee dames zijn elkaars steun en toeverlaat geweest bij het afvallen. Elle is in 9 weken tijd maar liefst 8,7 kilo afgevallen en haar vetpercentage heeft een gezonde waarde. Elle is een succesvolle maandcursist en een goed voorbeeld voor de overige cursisten. Het volhouden van haar nieuwe suikervrije leefpatroon is voor haar geen enkel probleem en ze kan genieten van de heerlijke maaltijden. Puur Petri is heel trots op Elle. Ze heeft in een korte periode een mooie prestatie geleverd!

Succesverhaal Elle
Ik ben ruim 8 kilo kwijt en alweer 8 maanden op streefgewicht!

Elle haar ervaring

Via een bekende ben ik begin 2019 bij de afslankcursus van Puur Petri in Geffen terechtgekomen. Ik vond het moeilijk om een keuze te maken: Wat is gezond eten? Welke hoeveelheid mag ik? Hoeveel eetmomenten zijn goed? Met Puur Petri had ik direct antwoord op mijn vragen. Door middel van een suikervrije menukaart en een suikervrije productenlijst kan ik mijn ontbijt, lunch en diner samenstellen. Ik lust echt niet alles, maar er is meer dan genoeg keuze voor het maken van een gevarieerde maaltijd. De juiste producten en hoeveelheden zorgen ervoor dat je geen honger hebt en gaat afvallen.

De begeleiding is heel fijn, de recepten zijn heerlijk en elke week wordt er een nieuw onderwerp besproken. Vanaf dag 1 heb ik mij heel goed aan de voedingswijzer gehouden, ondanks dat het heel moeilijk was om de knop om te zetten. Het was nú het moment om die extra kilo’s aan te pakken. Ondanks het voordeel dat ik vrij groot ben, was het in de zomer een uitdaging om die extra pondjes te verdoezelen. Ik ben ruim 8 kilo kwijt en alweer 8 maanden op streefgewicht. Puur Petri bedankt. Zonder jouw hulp en deskundige begeleiding was het mij écht niet gelukt!