Fenny is gevoelig voor toegevoegde suikers, daarom is het heel belangrijk om dit te beperken in haar eetpatroon. Fenny is lid geworden bij Puur Petri om erachter te komen wat ze precies mag eten voor een gezonde bloedsuikerspiegel. In 9 weken tijd is ze ruim 9 kilo afgevallen en haar vetpercentage is met maar liefst 4,3% gedaald tot een gezonde waarde. Dit is een heel mooi resultaat. Fenny blijft de cursus maandelijks bezoeken om nog meer suikervrije inspiratie op te doen én haar gewenste gewicht te behouden. Puur Petri is super trots op de gezonde Fenny!

Succesverhaal Fenny
De suikervrije recepten gebruik ik dagelijks in mijn keuken!

Fenny haar ervaring

Voordat ik gestart ben bij Puur Petri was ik al bewust met mijn voeding bezig. Door mijn gevoeligheid voor ongezonde suikers, heb ik besloten om lid te worden van de afslankclub. Je kunt het beter een leefstijlverandering noemen. Het is mij heel goed bevallen op de cursus. De waardevolle informatie neem ik mee in mijn dagelijkse eet- en leefpatroon. Ik ben teruggegaan naar de basis, dat was mijn doel en dit heb ik bereikt. Het verliezen van gewicht was daarbij zeker heel belangrijk.

Het afvallen is supergoed gegaan. Mijn plan was 5 kilo gewichtsverlies, maar ik ben nu in het totaal 10 kilo kwijt. Hoe geweldig is dat? Zonder Puur Petri was dit mij niet gelukt. Zij wist mij te motiveren en inspireren. De suikervrije recepten gebruik ik dagelijks in mijn keuken. Daarnaast is het heel fijn dat er geen druk wordt uitgeoefend om het streefgewicht te bereiken. Het motto ‘iedereen is anders’ is hier zeker van toepassing. Ik ben heel blij met het gewenste resultaat. Heel erg bedankt!