Karin is al diverse keren begonnen aan een dieet, dit zonder positief resultaat. Afgelopen januari is ze gestart met haar gezonde suikervrije levensstijl bij Puur Petri. Karin heeft haar suikerverslaving onder controle en is maar liefst 10,9 kilo afgevallen in een hele korte periode. Haar vetpercentage is gedaald tot een gezond niveau, wat nóg belangrijker is dan het gewicht op de weegschaal. Karin is al meer dan een half jaar een succesvolle maandcursist en een groot voorbeeld voor de overige cursisten. Het is een geweldige prestatie en Puur Petri is super trots op Karin!

Succesverhaal Karin
Om samen met een vriendin dit traject te doorlopen, is heel fijn!

Karin haar ervaring

Afgelopen januari ben ik begonnen bij de afslankcursus van Puur Petri, dit samen met een vriendin. Om samen met een vriendin dit traject te doorlopen, is heel fijn. We hebben ervaringen, recepten en tips gedeeld. Aangezien ik nogal verzot was op suikers, was suikervrij gaan eten een échte uitdaging. De eerste paar weken vroeg mijn lichaam om suikers, maar uiteindelijk was ik daarvan af. De hoeveelheid eten tijdens dit afvalprogramma is veel meer dan al mijn eerdere diëten. Daarnaast heb ik geleerd om bewuste en gezonde keuzes te maken in de lokale supermarkt.

De pagina met supermarktproducten, de voedingswijzer en recepten hebben gezorgd voor voldoende variatie binnen mijn nieuwe leefstijl. Ik ben zeer positief over de begeleiding en de contactmomenten. Elke week, tijdens het weegmoment, wordt er een diversiteit aan onderwerpen behandeld waar je daadwerkelijk iets mee kunt. Dit totale pakket, tegen lage kosten, heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 9 weken maar liefst 10,5 kilo ben afgevallen. Vanaf dat moment heb ik mijn gewicht onder controle en ga ik maandelijks naar de cursus om het resultaat te behouden. Puur Petri is een echte aanrader!