Marloes heeft al meerdere diëten gevolgd, maar het was haar nog niet gelukt om het gewenste resultaat te behouden. Marloes is begonnen met een suikervrij, koolhydraatarm en gezond eetpatroon bij Puur Petri. In 9 weken tijd is ze haar gewenste 4,7 kilo afgevallen en haar vetpercentage is met maar liefst 8,6% gedaald tot een gezond niveau. Dit is een geweldige prestatie. Marloes blijft maandelijks de afslankcursus bezoeken om het gewenste resultaat te behouden. Puur Petri is super trots op Marloes!

Succesverhaal Marloes
Je krijgt een variatie aan tips en recepten mee naar huis!

Marloes haar ervaring

Na het proberen van verschillende diëten, zoals weight watchers, ega nederland en het diëten op eigen kracht, wilde ik eigenlijk mijn voedingspatroon aanpassen met gezonde producten. Wat is gezond en waar zit géén toegevoegde suiker in? Puur Petri weet dit precies. Zij vertelt hoe jij je koelkast en voorraadkast kunt veranderen in een gezonde voorraad met alleen natuurlijke producten. Het doen van boodschappen in de supermarkt wordt steeds makkelijker, doordat je bekend bent met de beste keuzes.

Naast een gezond eetpatroon heb ik écht die spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ nodig. Elke week wegen met een persoonlijk contactmoment helpt mij om deze levensstijl vol te houden. Je krijgt een variatie aan tips en recepten mee naar huis. Het suikervrij eten geeft mij enorm veel energie en ik zit veel beter in mijn vel, dit is erg belangrijk met 2 opgroeiende kinderen. Nadat ik mijn gewenste kilo’s was afgevallen, kom ik maandelijks naar de cursus. Dankjewel Puur Petri, voor mijn nieuwe leefstijl!