Sanne was al een paar kilo afgevallen, voordat ze bij Puur Petri op de afslankcursus kwam. Het maken van de juiste keuzes in de supermarkt en het bereiden van gezonde suikervrije maaltijden was voor haar heel belangrijk. In 14 weken tijd is Sanne 4,1 kilo afgevallen en haar vetpercentage is omlaag gegaan met 5,4%. Dit is een mooi en heel goed resultaat. Sanne blijft de cursus maandelijks bezoeken om haar streefgewicht te behouden. Puur Petri vindt het een prachtig resultaat, waar je trots op kunt zijn!

Succesverhaal Sanne
De wekelijkse weegmomenten zorgen voor een goede motivatie!

Sanne haar ervaring

Begin maart ben ik begonnen met de cursus over suikervrij eten en afvallen. Ik wil graag meer overzicht in de chaos van het eten en die paar kilo minder op de weegschaal zijn ook welkom. Het is voor mij nu eindelijk overzichtelijk wat nu écht gezond is. Daarnaast kan ik mijn dagelijkse boodschappen gewoon bij de lokale supermarkt kopen. Dit is voor mij heel fijn en het zorgt ervoor dat ik het kan volhouden. Je kunt ook naar natuurwinkels rijden, maar dat kost veel extra tijd.

Ik heb mijn doel behaald en ik weet nu de beste keuzes te maken dankzij de professionele begeleiding van Puur Petri. De wekelijkse weegmomenten zorgen voor een goede motivatie. De recepten, die wij regelmatig mee naar huis krijgen, zijn erg lekker. Sinds het behalen van mijn streefgewicht ben ik maandcursist. Vanaf dat moment ga ik maandelijks naar de cursus om mijn gewicht onder controle te houden. Dit is een hele goede stok achter de deur om mijn resultaat te behouden!