Als je suiker eet, maken je hersenen endorfine aan: een neurotransmitter die werkt als een natuurlijke feel good drug. Dat voelt lekker en daarom wil je er meer van. We eten in Nederland inmiddels zoveel (verborgen) suikers, dat je niet weet hoe goed het voelt zónder suiker. Met een suikervrije levensstijl kom je weer in balans met je lichaam en binnen no-time bruis je van de energie.

Je weet pas wat suiker met je doet als je het minimaal 4 weken laat staan. Suikervrij eten betekent geen toegevoegde suikers, zoetstoffen, suikervervangers of producten die zich in het lichaam gedragen als suiker. Met dit wetenschappelijk onderbouwde, suikervrije programma help ik je binnen 4 weken af te kicken. Daarna is het makkelijk een leven lang puur, suikervrij en gezond te eten.

Suikervrij programma? Kies dan voor:

 • Minder honger en méér energie.

 • Een stabiele bloedsuikerspiegel.

 • Herstel van je lichaamsbalans.

 • Extra vet verbranden.

 • Dé goede basis voor een suikervrij leven.

Yes! Ik kies voor het afkicken van suikers

Stap voor stap suikervrij

Afkicken van suiker kan alleen met de juiste mindset. Sporten helpt en er moet bovendien voldoende rust en ontspanning in je leven zijn om de knop naar een suikervrije levensstijl om te kunnen zetten. Ik help je hierbij. Suikervrij eten pakken we stap voor stap aan.

1

Kennismakingsbijeenkomst

Je start je suikervrije avontuur niet alleen. De eerste bijeenkomst is met iedereen die zich hiervoor heeft ingeschreven. Je krijgt uitleg over suikervrij eten en de verwachtingen voor de komende 4 weken. De eerste bijeenkomst start op 3 september 2020, op steenworp afstand van Oss. Aansluitend bespreken we het plan van aanpak.

2

Plan van aanpak

In het plan van aanpak bespreken we richtlijnen en leefregels, waarmee je suikervrij gaat eten. Je start direct met het afbouwen van suikers. In het plan vind je handige suikervrije informatie, heerlijke recepten, een suikerspiekpas (een overzicht met alle schuilnamen voor suiker), een suikervrije productenlijst en een leuke verrassing.

3

Coaching suikervrije levensstijl

Tijdens het suikervrije programma coach ik je om suikervrij te gaan leven. Zo maak je deel uit van de gezamenlijke whatsapp-groep. De groep is er om ervaringen te delen en je kunt er terecht met vragen. Ook krijg je nog verschillende nieuwsbrieven met extra informatie, motivatie en nieuwe inzichten.

4

Samen sta je sterker

We komen elke week even bij elkaar bij MFC de Koppellinck, gemeente Oss. Na de kennismakingsbijeenkomst nog 3 keer: op 10 september, 17 september en 24 september. Tijdens deze bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen en vragen stellen. Daarnaast gaan we dieper in op interessante onderwerpen.

Voordelen Suikervrij

Stap voor stap suikervrij eten met:

 • 4 motiverende bijeenkomsten met andere cursisten.

 • Een handig plan van aanpak met richtlijnen en leefregels.

 • Persoonlijke en deskundige coaching.

 • Veel informatie, heerlijke recepten en een suikerspiekpas.

4 weken suikervrij. En dan?

In de 4 weken van het suikervrije programma leer ik je de basis voor een suikervrije levenswijze, waar je écht een leven lang plezier van hebt. Je voelt je energiek en helder, je sport en bent in balans met jezelf. Het is een nieuwe manier van leven, waarin je gewoon lekker kunt blijven eten. De knop is om. Voor wie wil, is er de 80/20-regel, waarbij je 80 procent suikervrij eet en nog 20 procent suikermarge hebt.

Na het suikervrije programma:

 • Ben je energiek en helder.

 • Ontvang je nog 2 nieuwsbrieven bomvol interessante tips en feiten.

 • Heb je een basis voor een suikervrije levenswijze.

 • Ervaar je de balans in jezelf.

 • Kun je nog altijd lekker eten.

Wat kost een suikervrije levensstijl?

Je betaalt eenmalig 98 euro. Daarvoor krijg je 4 motiverende bijeenkomsten, een plan van aanpak, suikervrije productenlijst, veel informatie, heerlijke recepten en een suikerspiekpas.

Yes! Ik kies voor betaalbaar suikervrij eten