Suikervrij

€ 98,00 eenmalig
 • Plan van aanpak voor jouw suikervrije uitdaging.
 • Inspirerende gezonde recepten en menu's.
 • Suikervrije ondersteuning per e-mail en whatsapp.
 • Vier persoonlijke contactmomenten in groepsverband.
Ja, ik ga de uitdaging aan!

Schrijf je in voor de kennismakingsbijeenkomst!

Succesvol suikervrij leven!

Je weet pas wat suiker echt met je doet als je het minimaal 4 weken laat staan. Dat is dan ook het doel van Puur Suikervrij, jou helpen om af te kicken van de suikers en snelle koolhydraten en je te laten ervaren hoe goed jij je kunt voelen.

Als je graag door de supermarkt wil lopen met de juiste kennis en ervaring, ga dan deze uitdaging aan. Tijdens het volgen van dit programma ontvang je alle begeleiding die je nodig hebt. Je hoeft het dus niet alleen te doen, ik loop gezellig mee.

Zet de eerste stap en schrijf je in!

Suikervrij is geen hype maar een gezondheidsverbetering. Suikervrij betekent geen toegevoegde suikers, zoetstoffen, suikervervangers of producten die zich in het lichaam gedragen als suiker. Door een suikervrije leefstijl kom je weer in balans met je lichaam en binnen no-time bruis je van de energie.

Naast het feit dat ik je help om af te kicken van de suikers en snelle koolhydraten, leer ik je ook hoe je met een suikervrije leefstijl jouw lichaam kunt helpen om weer over te schakelen naar de natuurlijke vetverbranding. Je krijgt van mij tips en handvatten aangereikt om succesvol jouw gezondheid en ideale gewicht te bereiken.

1

Kennismakingsbijeenkomst

De eerste bijeenkomst duurt ongeveer 60 minuten. Daarin wordt het programma nader toegelicht, met daarbij de verwachtingen van de komende weken. Aansluitend bespreken we het plan van aanpak. De eerstvolgende Puur Suikervrij gaat binnenkort van start.

2

Plan van aanpak

Bij het plan van aanpak bespreken we de belangrijke richtlijnen en leefregels gericht op jouw gezondheid. We starten direct met het afbouwen van suikers. Je gaat naar huis met suikervrije informatie, heerlijke recepten, de suikerspiekpas en een verrassingselement.

3

Digitale ondersteuning

Je ontvangt diverse inspirerende nieuwsbrieven en whatsapp berichten. Daarbij ontvangt je veel informatie, nieuwe inzichten en toepasselijke quotes. In de speciale whatsapp groep kun je ook terecht met je vragen, ervaringen en successen.

4

Voortgangsbijeenkomsten

Bij heb volgen van het programma zijn er 3 voortgangsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je extra informatie en succesvolle tips. We gaan dieper in op interessante onderwerpen, je krijgt nieuwe inzichten en je kunt vragen stellen.

Eindelijk blijvend jouw gewenste resultaat

In 4 weken ga ik je de basis aanleren voor een levenswijze die jij je hele leven kan volhouden. Puur Petri werkt met het beproefde Sugarchallenge concept, waardoor je kwaliteitsadvies zult krijgen op het gebied van jouw voeding en gezondheid. Op deze manier help ik jou om je gewenste resultaat blijvend te bereiken. Alles zonder dieet, maar met een nieuwe leefstijl waarin je gewoon lekker kunt blijven eten.

Nog enkele voordelen op een rij:

 • Suikervrij coach met deskundige begeleiding.
 • Suikervrij zorgt voor een gezondheidsverbetering.
 • Suikervrij eten bevordert de vetverbranding.
 • Suikervrij levensstijl is makkelijk vol te houden.
 • Suikervrij ondersteuning voor minimaal 4 weken.

Maak jij de keuze...

 • Ik wil extra vetreserves gaan verbranden.
 • Ik wil een extra boost aan energie.
 • Ik wil in balans zijn met mijn lichaam.
 • Ik wil vrijwel geen honger meer hebben.
 • Ik wil helderder worden in mijn hoofd.

Ga jij deze suikervrije uitdaging aan?

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op!

Ja, ik wil meer informatie