Echt, je hebt het al zó vaak voorgenomen: in januari, op maandag, na de vakantie… Dan ga ik écht beginnen: gezonder eten, meer bewegen, minder zoet, meer (…) en vul maar in. Soms begin je enthousiast, maar verzand je na een aantal dagen of weken weer in je oude levensstijl. En soms begin je er maar helemaal niet aan.

Roept dit herkenning op? Je bent zeker niet de enige. Het valt niet mee om de levensstijl die je al zó lang hebt te veranderen in een levensstijl met puur, suikervrij en gezond eten. Als voedingscoach help ik je met een 30 dagen één-op-één coaching-programma, dat wetenschappelijk is onderbouwd. Het is net dat extra zetje, waarmee je niet alleen de goede richting in gaat, maar ook blijft. Daarbij is een juiste mindset belangrijk: er moet voldoende rust en ontspanning in je leven zijn om hier serieus mee aan de slag te gaan.

Suikervrij voedingscoach? Kies dan voor:

 • Een nieuwe, gezonde levensstijl voor de rest van je leven.

 • Bruisen van de energie en je lichaamsbalans herstelt.

 • Hét voedingsadvies op maat, inclusief plan van aanpak.

 • 30 dagen één-op-één coaching in de omgeving van Vinkel.

 • Extra vetverbranding en een stabiele bloedsuikerspiegel.

Yes! Ik kies voor één-op-één coaching

Start nu

Start vandaag. Nú ben je ermee bezig, nu is het moment om er écht voor te gaan. En nee: wacht niet tot het nieuwe jaar, maandag of volgende week. We doen dit stap voor stap. We starten samen, met je pure, suikervrije en gezonde levensstijl.

1

Kennismakingsgesprek

We beginnen met een afspraak in mijn praktijk in Geffen. Natuurlijk op steenworp afstand van Vinkel. Ik ben benieuwd naar je verhaal, je motivatie om deze stap te zetten en wat je hiermee wil bereiken. Dit moment grijp ik ook aan om een beeld te krijgen van je gezondheid door een aantal vragen te stellen en metingen te doen. rnrnrn

2

Plan van aanpak

Van gezond eten, tot coaching voor suikervrij eten en coaching voor afvallen: in het praktische plan van aanpak maak je kennis met leefregels, waarmee je richting geeft aan je nieuwe levensstijl.

3

Persoonlijk voedingsadvies

Wat kun je beter laten staan en wat kun je beste wel eten? En misschien nog wel belangrijker: wat moet er in je hoofd gebeuren om de nieuwe leefregels te volgen? Tijdens deze tweede afspraak krijg je persoonlijk voedingsadvies, geef ik je nieuwe inzichten en ontvang je nog meer lekkere en verrassende recepten.

4

30 dagen persoonlijke begeleiding

Ik ben je mental coach, voedingscoach, suikervrij-coach, gezond eten-coach en afval-coach in één, 30 dagen lang. Via whatsapp beantwoord ik je vragen, geef ik tips en motiveer ik je. Ook hebben we nog een derde en laatste afspraak waarin we de voortgang bespreken en hoe het verder gaat na deze 30 dagen.

Voordelen Coaching

30 dagen lang een voedingscoach:

 • Persoonlijk gesprek en een gezondheidsscreening.

 • Deskundig advies en die tot je beschikking staat.

 • Praktisch plan van aanpak met richtlijnen en leefregels.

 • 3 contactmomenten met een voedingsadvies op maat.

De 30 dagen zijn voorbij. En dan?

Super! Je hebt de stap gemaakt naar een levensstijl met pure, suikervrije en gezonde voeding die je jezelf al zo lang had beloofd (gefeliciteerd!). Je bulkt van de heerlijke én gezonde recepten. Je voelt je energiek en helder, je sport en het allerbelangrijkste: je lichaam is helemaal in balans. En na al die één-op-één coaching heb je veel kennis opgedaan over voeding en beweging. Kortom: je hebt alles in huis om hier een leven lang van te genieten. Voor wie wil, is er de 80/20-regel, waarbij je 80 procent suikervrij eet en nog 20 procent suikermarge hebt.

Na 30 dagen één-op-één coaching:

 • Is eindelijk de stap gemaakt naar een gezonde levensstijl.

 • Heb je de kennis en motivatie om hier een leven lang van te genieten.

 • Bulk je van de heerlijke en gezonde recepten.

 • Ervaar je een lichaam dat helemaal in balans is.

 • Ben je energiek en helder.

Wat kost een persoonlijke voedingscoach?

Voor 30 dagen persoonlijke begeleiding, het plan van aanpak, de gesprekken, alle lekkere recepten, suikervrije productenlijst, menukaart en het persoonlijke en deskundig voedingsadvies betaal je eenmalig 248 euro.

Yes! Ik kies voor een betaalbare voedingscoach